People

Deze 9 honden zien meer van de wereld dan jij


Sommige viervoeters hebben geluk. Deze honden zien as we speak waarschijnlijk meer van de wereld dan jij. Van de piepkleine Chihuahua Miami tot ‘
Wolfdog’ Loki: je vraagt je na het zien van deze Instagram-accounts sterk af waar termen als hondenleven en hondenbaan vandaan komen.  

1. Expedition Happiness – @expeditionhappiness

Maak kennis met Felix Starck (@felixstarcko) en Selima Taibi (@mogliofficial) en hun Berner Sennen Rudi. Het talentvolle duo bouwde een schoolbus om tot tiny house en trok de wijde wereld in. Een account vol jaloersmakende foto’s van een knap koppel met dito hond.

2. Aspen the Mountain Pup – @aspenthemountainpup

De Golden Retriever Aspen ziet niet alleen meer van de wereld dan jij en ik, hij is – met dank aan zijn baasjes Hunter (@hunter_lawrence) en Sarah Lawrence (@sarah_michelle_lawrence) ook nog eens een waar fotomodel.

3. Django & Chloe – @django_and_chloe

Squad Goals: deze honden, Teckel en Parson Russell Terriër uit Rio de Janeiro, doen alles samen. Wil je binnenkort nog een leuke ‘bow tie’ aanschaffen voor je hond? Dit duo heeft zelfs hun eigen kortingscode voor de webshop Zee.Dog: DJANGOANDCHLOE.

4. Live slow, drive slower – @liveslowdriveslower

Zeker het volgen waard: Jeroen en Hedwig uit Amsterdam met hun honden Tommie en Olaf. Ze zijn op reis vanaf oktober 2016 in een VW T3 Westfalie ’85. Te cool. Volg ze via hun gelijknamige website, vlogs en #becausewevan.

5. Sergi Basoli – @sergibasoli

Dit is zo’n verhaal waar je direct van smelt. Sergi besloot in de zomer van 2013 met zijn kajak langs de mediterrane kust te gaan varen. Een jaar na dato vond hij de zwerfhond Nirvana, verward en alleen nabij Alghero, Sardinië. Ze zijn sindsdien onafscheidelijk en hebben inmiddels samen duizenden kilometers afgelegd.

6. Ellie de Cavalier – @ellie_cavalier

Deze lady heet eigenlijk Angels Marvel Empress (ahum). Komt uit Rusland, heeft Engelse roots. Woont in Moskou en Miami. Heeft haar eigen backpack. En website: travelswithellie.com.

7. Rob Kugler – @robkugler

Kugler nam zijn ernstig zieke chocoladebruine Labrador Bella mee op een laatste roadtrip samen. Uiteindelijk leefde ze een stuk langer dan verwacht. Het is hartverscheurend om te weten dat ze er inmiddels niet meer is (eind 2016). Maar wat een held van een baas.

8. Loki – @loki_the_wolfdog

Volg de wildlife avonturen van deze Husky / Malamute / Wolf kruising met baasje @shark_toof (Kelly Lund). Deze hond heeft zijn eigen t-shirts, kalender en mokken (die tripjes moeten natuurlijk ergens van betaald worden).

 

Een bericht gedeeld door Loki (@loki_the_wolfdog) op

 

9. Miami Traveller Dog – @miami_traveller_dog

Dat je niet groot hoeft te zijn om een groot reiziger te zijn, bewijst Miami de Chihuahua. En natuurlijk altijd in stijl met rode accenten. Wat een baas.

Door: Kim Waninge – 28 februari 2017
Bron: Instagram